توجه داشته باشید که ارتودنسی نامرئی نمی تواند همه انواع آندربایت را درمان کند. اندربایت معمولا از دو دلیل ناشی می شود: موقعیت نامناسب فک و موقعیت و جهت گیری نامناسب دندان ها. دندان های پایین یا بالایی شما با کج شدن بیش از حد به جلو یا عقب می توانند باعث ایجاد آندربایت شوند. شلوغی دندان نیز در حاصل شدن این نتیجه موثر است. اگر دندان های کج و شلوغ دلیل جلوتر قرار گرفتن دندان های فک پایین باشد، ارتودنسی نامرئی می تواند بدون نیاز به جراحی یا هر روش دیگری آن را درمان کند.
تشخیص بهترین روش درمان اندربایت به عهده دندانپزشک یا متخصص ارتودنسی است. اگر پزشک ارتودنسی را برای این کار مناسب بداند، شانس به شما رو کرده؛ زیرا هزینه ارتودنسی کمتر از روش های دیگر است و نیازی به تحمل جراحی نیست.
ارتودنسی نامریی چگونه به درمان اندربایت کمک می کند؟
ارتودنسی نامرئی یا اینویزیلاین با تکیه بر فناوری عمل می کند و نشان می دهد که دنیای دندانپزشکی چقدر پیشرفت کرده است. دکتر ارتودنسی از یک اسکنر سه بعدی برای برنامه ریزی کل دوره درمان استفاده می کنند. برنامه اسکنر برای تولید پلاک های شفاف اختصاصی به لابراتوار فرستاده می شود.
پس از آماده شدن پلاک ها، آن ها را باید 22 ساعت از شبانه روز روی دندان ها نگه دارید. در این مدت، آنها به آرامی دندان ها را به جای درست خود هدایت می کنند. تقریبا هر دو هفته باید به پزشک خود مراجعه نمایید تا وضعیت جدید دندان ها را بررسی کرده و بر اساس آن، الاینرهای جدید را به شما بدهد.
ارتودنسی نامرئی از درمان چه مواردی عاجز است؟
ارتودنسی نامریی در شرایط زیر نمی تواند گزینه خوبی برای درمان باشد.
بیمارانی که مال اکلوژن پیچیده ای دارند، به خصوص اگر به کشیدن دندان نیاز داشته باشد. در این موارد، نتیجه ای که حاصل می شود، به خوبی نتیجه ای که ارتودنسی سیمی به دست می دهد، نخواهد بود.
:: موضوعات مرتبط:
اسپانسر ,
,
:: بازدید از این مطلب : 787
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0