ارتودنسی برای درمان ناهنجاری های فک و دندان به کار میرود و با مرتب کردن دندان ها و بر طرف کردن مشکلات فکی میتواند باعث درخشش و جذابیت طرح لبخند شود. ارتودنسی ژله ای برای افرادی که به زیبایی چهره خود اهمیت میدهند، یکی از محبوب ترین روش های درمانی ارتودنسی به شمار میرود؛ زیرا امکان تغییر چهره بیمار در این روش وجود ندارد.
مراحل انجام ارتودنسی ژله ای
ارتودنتیست بعد از بررسی اولیه دهان و فک بیمار، او را به عکسبرداری از دهان و فک ارجاع میدهد؛ سپس با بررسی عکس ها، در صورت نیاز بیمار به ارتودنسی ژله ای، این روش درمانی را به او توصیه میکند. بعد از آن دندان های بیمار را اسکن میشود. ارتودنسی نامرئی براساس نرم افزار ۳ بعدی طراحی میشود و در لابراتور ساخته میشود.
معایب ارتودنسی ژله ای
- در روزهای اولیه نصب ارتودنسی، ممکن است دچار نوک زبانی حرف زدن شوید که این مشکل بعد از چند روز برطرف میشود.
- برای درمان مشکلات و ناهنجاری های شدید دندان و فک نمیتواند مناسب باشد.
- مواد تشکیل دهنده این ارتودنسی به مرور از بین میروند و نیاز به تعویض دارد.
- به دلیل شفاف بودن این سیستم امکان گم شدن آن وجود دارد.
- هزینه بالاتری نسبت به سایر روش های درمانی ارتودنسی دارد.
- در درمان با ارتودنسی ژلهای به دلیل متحرک بودن، بیمار برای خوردن خوراکی ها و مواد غذایی خود، برخلاف ارتودنسی ثابت، هیچگونه محدودیت غذایی ندارد و به راحتی میتواند هر چه بخواهد بخورد.
- امکان تمیز کردن دندان ها و نخ دندان کشیدن به صورت طبیعی وجود دارد و این امر، میزان پوسیدگی دندان ها و ریسک ابتلا به بیماری های لثه را کاهش میدهد.
- به دلیل نامرئی بودن، این نوع ارتودنسی برای کسانی که نمیخواهند ابزارهای ارتودنسی بر روی دندان هایشان دیده شود روش مناسبی است.
مزایای ارتودنسی ژله ای
هزینه ارتودنسی ژله ای
به طور کلی هزینه ارتودنسی ژله ای نسبت به سایر روش های درمانی بیشتر خواهد بود؛ زیرا:
- پلاک ها برای ساخته شدن نیاز به لابراتور دارند و همچنین نوع موادی که برای ساختن پلاک استفاده میشود نیز میتواند بر میزان هزینه ها اثر بگذارد.
- در هنگام اسکن و عکس برداری ۳ بعدی نیز هزینه های زیادی صرف میشود.
- الاینرها نیاز به تعویض دارند که میزان تعویض آنها به میزان ناهنجاری ها بستگی دارد.
منبع
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0