در جراحی اسلیو، پزشک 75% از حجم معده را بر میدارد تا با کوچک کردن معده اشتها و میزان انرژیهای مصرفی بیمار کنترل شود. به اصطلاح میگویند جراح معده را «آستینه» کرده است. با وجود این پیچیدگی ها، عمل اسلیو فقط 8% عوارض دارد. نرخ عوارض عمل اسلیو معده تقریبا ناچیز است اما نه آنقدر که بخواهیم نادیدهاش بگیریم! در علم احتمالات، یک درصد هم یک درصد است، چه برسد به 8% امکان وجود عارضه.
عوارض عمل اسلیو معده چیست؟
عوارض عمل اسلیو معده دو تکّهاند: یکی کوتاه مدت و دیگری بلند مدت. عوارض کوتاهمدت، اغلب، چند روزی بعد از عمل سر و کلهشان پیدا میشود اما عوارض بلندمدت اسلیو معده به این راحتیها آفتابی نمیشوند، شاید 5 یا 6 ماه پس از جراحی! ما اما بهتر است همه را یک کاسه کنیم و یکجا روی میز بگذاریم! می پرسید چطور می شود عوارض جراحی اسلیو معده را برداشت گذاشت روی میز. اینطور:
- عفونت زخم
- خونریزی در خط منگنه
- نشت در خط منگنه
- ریزش مو
- افتادگی پوست
- سنگ کیسه صفرا
- فتق هیاتل
- کمبود ویتامین ها و مواد معدنی
- سوئ هاضمه
- اسهال
با عوارض بعد اسلیو معده چه کنیم؟
هر چیز چاره ای دارد! عوارض عمل اسلیو معده نیز از آن چیز هاست که چاره دارند. برخی از این چاره ها را باید در اقدامات پیش از جراحی مثل پیدا کردن یک جراح همه فن حریف پیدا کرد و بخشی دیگر را در مراقبت ها و چکاپ های پس از عمل. در جدول زیر خواهید فهمید چطور با عوارض جراحی اسلیو معده کنار بیایید!
بخشی از راهکارهای درمانی عوارض جراحی اسلیو معده با مراقبتهای شخصی و خانگی و برخی دیگر تنها با مراقبتهای شدید پزشکی دستیافتنی است.
اسلیو معده ، نجاتدهنده یا بلای جان؟
با این همه تکلیف چیست، آیا بالاخره باید به اسلیو معده تن داد و یا ازش حذر کرد؟ آیا عمل جراحی معده خطرناک است، آن هم از نوع اسلیو معده و یا نه؟! پیشتر نیز اشاره کردیم که تنها 8 درصد از نامزدهای عمل، از عوارض عمل اسلیو معده رنج می برند. این یعنی آنکه اسلیو معده، با توجه به روش جراحی لاغری، هنوز که هنوز است یکی از ایمن ترین و کمخطرترین جراحی های لاغری است!
منبع
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0