ارتباط چاقی و بارداری : وزن شما قبل از باردار شدن و طی دوران حاملگی می تواند بر سلامت خود و فرزندتان تاثیر گذارد. شروع بارداری با داشتن شاخص توده بدنی(BMI) نرمال و افزایش وزن، طبق میزان توصیه شده در طول بارداری از روش های مهم تامین سلامت مادر و جنین محسوب می شود. طبق نظر انجمن پزشکی آمریکا، وزن پیشنهادی برای مادران در طول دوره بارداری به شرح زیر خواهد بود.
- خانم هایی که کمبود وزن دارند، (BMI کمتر از ۱۸.۵) باید در طول بارداری ۱۳ تا ۱۸ کیلوگرم وزن اضافه کنند.
- خانمهایی که وزن نرمال و طبیعی دارند، (BMI بین ۱۸.۵ و ۲۴.۹) باید طی دوران بارداری ۱۲ تا ۱۶ کیلوگرم وزن اضافه کنند.
- خانم هایی که اضافه وزن دارند، (BMI بین ۲۵ تا ۲۹.۹) باید طی بارداری ۷ تا ۱۲ کیلوگرم وزن اضافه کنند.
- خانم های بسیار چاق (BMI بالای ۳۰) طی دوران بارداری نمی توانند بیش از ۵ تا ۱۰ کیلوگرم وزن اضافه کنند.
آیا چاقی می تواند بر توانایی باردار شدن فرد تاثیر گذارد؟
چاقی می تواند چرخه تخمک گذاری طبیعی را مختل کند و از این طریق بارداری را با مشکل روبه رو کند. حتی خانم های چاقی که قائدگی منظمی دارند، مدت زمان بیشتری طول می کشد تا باردار شوند. چاقی همچنین می تواند احتمال بارداری های خارج رحمی را افزایش دهد. با افزایش BMI بدن، احتمال داشتن بارداری خارج رحمی ناموفق نیز افزایش خواهد یافت.
خطرات چاقی مادر برای جنین در دوران بارداری
مشکلاتی که ممکن است چاقی و بارداری برای جنین به وجود بیاورد شامل زایمان زودرس، مرده به دنیا آمدن جنین می باشد. (این احتمال برای مادران با BMI بالای ۳۰ یک درصد و برای سایرین ۰.۵ درصد می باشد.)
همچنین جنین امکان داشتن نواقصی از جمله مهره شکاف دار را خواهد داشت. به طور کلی در حدود یک هزارم نوزادان در انگلستان با اختلال مهره شکاف دار به دنیا می آیند. اگر BMI شما بالای ۴۰ باشد این احتمال ۳ برابر خواهد شد. این مشکلات ممکن است در هر بارداری پیش بیاید حال اگر وزن مادر بالا باشد این احتمالات افزایش پیدا می کنند. با این وجود اکثر خانم های چاق معمولا نوزادی سالم به دنیا می آورند.
منبع: https://www.dr-abdo.ir/
:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0