ما امروز در این مطلب قصد داریم تا اطلاعات بسیار کاربردی را در زمینه ترمیم دندان با کامپوزیت دندان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم و به شما بگوییم که این نوع ترمیم چگونه انجام میشود و باید چه نکاتی را برای انتخاب این روش ترمیمی در نظر بگیریم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
کاربرد لمینت دندان
لمینت کامپوزیتی روشی برای ترمیم دندان های فاصله دار، به هم چسبیده، زرد رنگ، لکه دار و … می باشد.خیلی از افراد بر این تفکراند که کامپوزیت کردن دندان فقط برای زیبا سازی آن انجام می شود در صورتی که اینطور نیست؛ ترمیم دندان با کامپوزیت در کنار ویژگی زیباسازی، برای درمان مشکلات دندان ها هم به کار می رود.طی پنجاه سال گذشته ما پیشرفت های چشمگیری در زمینه دندانپزشکی مشاهده کرده ایم که یکی از این پیشرفت ها ترمیم دندان با استفاده از لمینت کامپوزیتی می باشد.
یکی از روشهای درمانی در کامپوزیت، پر کردن با کامپوزیت نامیده می شود. در واقع پر کردن با کامپوزیت، یکی از روش های درمانی برای پوسیدگی دندان ها می باشد.وقتی یک دندان در داخل دهان توسط باکتری و پلاک موجب فرسایش می شود پس از مدتی حفره هایی که روی آن ها ایجاد می شود باعث از بین رفتن دندان شده که به آن پوسیدگی دندان گفته می شود.
رزین کامپوزیت
پر کردن با کامپوزیت، درمانی است که برای ترمیم دندان پوسیده به کار می رود در این نوع روش از رزین کامپوزیتی برای سلامت دهان و دندان استفاده می شود. رزین کامپوزیت، مادهای است که از مخلوطی از مواد مختلف تشکیل شده است که شامل شیشه و پلاستیک های ظریف می شود. این نوع پر کردن جایگزینی برای درمان سنتی پوسیدگی دندان هم می باشد.کامپوزیت مادهای به رنگ دندان است که روی دندان شما را می پوشاند و بیشتر برای دندانهای جلویی به کار میآید.
به این صورت که ابتدا پزشک درمان پوسیدگی را برایتان انجام می دهد و داخل دندان را پر می کند. پس از آن شما برای اینکه زیبایی دندان خود را از دست ندهید میتوانید از یک روکش کامپوزیت برای آنها استفاده کنید که این باعث می شود ساختار طبیعی دندان شما از بین نرود و زیبایی خودش را در عین مراقبت بیش از حد، حفظ کند.
مراحل ترمیم دندان با کامپوزیت
مرحله اول مشاوره و معاینه فک و دندان ها توسط متخصص دندانپزشکی می باشد. پس از بررسی دندان توسط دندانپزشک یک نسخه برایتان می نویسد که شامل یک عکس دیجیتالی سه بعدی از دندان هایتان می باشد.
در مرحله بعدی پس از اینکه که عکس آماده شد پزشک آن را مشاهده میکند و پس از بررسی شروع به کار ترمیم دندان با کامپوزیت می کند.پزشک ابتدا قبل از هرکاری دندان های شما را تراش می دهد تا از هم جدا شوند. بعد از تراش دادن دندان ها توسط دندانپزشک، ماده کامپوزیت روی دندان شما آغشته می شود. همانطور که گفته شد کامپوزیت یک ماده شفاف و شیشه ای می باشد.
سخن آخر
ما امروز در این مطلب سعی کردیم تا اطلاعات بسیار خوبی را در زمینه ترمیم دندان با کامپوزیت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم و. به شما بگوییم که برای داشتن دندان های ترمیم شده و زیبا به روش کامپوزیت دندان باید به چه نکاتی توجه کنید. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.
:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0