دندان های هیچ کس از نظم و همچنین سلامت کامل برخوردار نیست. بسیار از افراد برای اصلاح ناهنجاری های مختلف فک و دندان های خود، به درمان ارتودنسی نیاز دارند. مراجعان زیادی هستند که می خواهند درمانشان بدون هیچگونه سیم و براکت فلزی ارتودنسی انجام شود و کسی متوجه درمان آنان نشود. ارتودنتیست ها برای این افراد ارتودنسی نامرئی را پیشنهاد می کنند. ارتودنسی نامرئی برای برطرف کردن ناهنجاری های ساده دندان کاربرد دارد و انواع پیچیده ناهنجاری ها شامل اوربایت، کراس بایت و سایر مشکلات فکی با این ارتودنسی قابلیت درمان ندارند.
ارتودنسی نامرئی به چه صورت است؟
برخلاف سایر روش های ارتودنسی، در درمان ارتودنسی نامرئی نیازی به هیچگونه براکت و یا سیم ارتودنسی نمی باشد. در این روش پلاک شفاف و بی رنگی که به صورت منحصر به فرد برای بیمار تهیه شده است، برای رفع ناهنجاری دندان بیمار استفاده می شود. این نوع ارتودنسی شامل یک صفحه ی پلاستیکی شفاف است و به مرور زمان دندان ها را به جایگاه اصلی خود هدایت میکند.
ارتودنسی نامرئی و کودکان
ارتودنسی نامرئی روشی مناسب برای رفع عیوب دندان های کودکان می باشد؛ زیرا معمولاً ناهنجاری های دندان در کودکان پیچیدگی زیادی ندارد و در صورت درمان به موقع، خیلی زود رفع خواهد شد. قرارگیری این پلاک ها در کودکان به راحتی و بدون ایجاد زخم یا آسیب دیدگی انجام می شود و کودک در زمان خوردن، آشامیدن و مسواک زدن آن را از دهان خارج می کند و سپس مجدداً آن را بر روی دندان های خود قرار می دهد. نظافت دندانها در این روش، برای کودک بسیار آسان تر از سایر روش های اتودنسی است.
بیشتر بخوانید:ارتودنسی دندان کودکان
مزایا ارتودنسی نامرئی
- استفاده ی راحت و تاثیر کمتر روی فعالیت های روزانه
- ایجاد تحریک کمتر برای دندان و لثه
- استفاده از مسواک و نخ دندان مانند قبل
- برای حداکثر 2 ساعت می تواند برداشته شود.
- برخلاف براکت های فلزی کاملا آشکار در روشهای دیگر، اینویزیلاین تقریبا نامرئی است.
- با خارج کردن پلاک قبل از خوردن و آشامیدن، غذای کمتری میان دندانها گیر می کند. بنابراین احتمال بروز مشکل های دندان مانند پوسیدگی دندان و عفونت کاهش می یابد.
- ممکن است فرد در ابتدا تا زمانی که به ارتودنسی عادت کند، اندکی احساس درد داشته باشد .
- احتمال گم شدن پلاک وجود دارد.
- هزینه ی این روش نسبت به مدل های دیگر ارتودنسی خیلی بیشتر است.
- در بسیاری از مشکلات دندانی شدید و استخوانی، این روش کاربرد ندارد.
معایب ارتودنسی نامرئی
منبع: https://www.bestdentists.ir/
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0