بهترین متخصص ارتودنسی می تواند در بخشیدن لبخندی زیبا به ما کمک کند. برای درمان دائمی مشکلات دندان لازم است که به یک متخصص ارتودنسی ماهر مراجعه کنیم. زیرا در صورت انتخاب نادرست متخصص ارتودنسی خود، نه تنها درمان مشکلاتمان میسر نمی شود بلکه باعث ایجاد مشکلات شدید تری نیز می شود. اما متخصص ارتودنسی کیست؟
به چه کسی متخصص ارتودنسی گفته می شود؟
ارتودنسی یکی از شاخه های تخصصی دندانپزشکی است و هر دندانپزشکی نمی تواند کار درمان ارتودنسی یک فرد را به عهده بگیرد. دندانپزشکی که قصد دارد در شاخه ارتودنسی دندان فعالیت کند باید بعد از گذراندن دوره دندانپزشکی عمومی، 3 الی 4 سال دیگر را هم به صورت تخصصی دوره ارتودنسی دندان را ببیند تا بتوان او را به عنوان متخصص ارتودنسی یا ارتودنتیست شناخت.
متخصص ارتودنسی با انجام انواع روش های ارتودنسی شامل ارتودنسی فلزی سنتی، ارتودنسی سرامیکی، لینگوال یا پشت دندانی، دیمون و ارتودنسی متحرک اینویزیلاین به تشخیص و درمان مشکلات و ناهنجاری دندان و فک می پردازد که باعث زیبایی بخشیدن به دندان ها و در نتیجه چهره یک فرد می شود.
اینکه کدام روش برای شما مناسب تر است به عواملی مانند سن، نوع و شدت ناهنجاری و عوامل دیگری که فقط ارتودنتیست می تواند آن را تشخیص دهد، بستگی دارد. لازم به ذکر است که به دلیل همین عوامل و پارامتر ها، هزینه ارتودنسی در روش های مختلف ارتودنسی دندان با یکدیگر متفاوت است. در نتیجه بهتر است بعد از مشخص شدن نوع ارتودنسی مورد استفاده برای شما و قبل از شروع درمان، از متخصص ارتودنسی درباره هزینه ارتودنسی خود سوال کنید.
متخصصین ارتودنسی چه کاری انجام می دهند؟
هر مشکل یا اختلالی که مربوط به موقعیت دندان ها و فک ها باشد می تواند در حوزه تخصصی یک متخصص ارتودنسی قرار بگیرد. در واقع ارتودنتیست ها می توانند به کمک دانشی که کسب کرده اند و همینطور تجهیزاتی که در اختیار دارند، اکثر نامنظمی ها و ناهنجاری های دندان و فک را درمان کنند. از جمله عمده ترین مشکلاتی که توسط متخصصین ارتودنسی قابل درمان است عبارتند از:
- شلوغی و روی هم رفتگی دندان ها
- کج بودن دندان ها
- وجود فاصله بین دندانی
- کوتاه یا بلند بودن دندان ها
- جلو رفتگی یا عقب رفتگی فک ها
- ناهنجاری های فکی (اوربایت، آندربایت، اپن بایت، کراس بایت)
- وجود فاصله بین دندان ها در زمانی که دهان بسته است و دندان ها روی هم قرار دارند.
- هم راستا نبودن خط میانی دندان ها
- مشکل دندان قروچه
- گاهی هم جهت اصلاح طرح لبخند
- مشکلات تکلم و تلفظ برخی صداها
- و ...
:: موضوعات مرتبط:
اسپانسر ,
,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0