نوشته شده توسط : رعنا

کسانی که با وجود دندان پرشده برای ارتودنسی اقدام می کنند نگرانی هایی خاصی در این زمینه دارند. وقتی افراد دندان های پرشده دارند یا اینکه آن ها را روکش یا لمینت کرده اند، نگرانی آن ها عمیق تر است. اما در عوض برخی از افراد ممکن است تمایلی به استفاده از ارتودنسی ثابت و براکت های فلزی نداشته باشند.

پر کردن یکی از راه های توقف پوسیدگی دندان یا برداشتن آن هاست. وقتی پوسیدگی از روی دندان برداشته و تمیز می شود، حفره ای تشکیل می شود. سپس برای پرکردن آن حفره از موادی استفاده می شود تا ظاهر دندان به وضعیت قبل برگردد. آمالگام و کامپوزیت از جمله مواد پرکاربرد در این زمینه هستند. کسانی که مبادرت به انجام درمان ارتودنسی می کنند مایلند بدانند آیا این دندان ها را می توان تحت درمان ارتودنسی قرار داد یا خیر.

اغلب اوقات می توان بدون هیچ مشکلی اقدام به ارتودنسی دندان پرشده کرد. اگر سطح پوسیدگی دندان جزئی یا متوسط باشد، با رعایت مواردی می توان درمان را به خوبی سپری کرد. ارتودنسی فرایندی است که با اصلاح مشکلات و ناهنجاری ها می توان نقش قابل توجهی در پیشگیری از پوسیدگی دندان ها داشته باشد. با صاف و مرتب کردن دندان می توان وضعیت بهداشت دهان و دندان را بهبود بخشید و تمیز کردن دندان ها را آسان تر و بهتر کرد.

بیشتر بخوانید :

روش های مناسب برای ارتودنسی دندان پرشده

نوع و شدت ناهنجاری و سطح پرشدگی دندان تعیین کننده نوع ارتودنسی برای دندان پرشده خواهد بود. در نتیجه نوع روش استفاده شده در افراد مختلف، متفاوت است.

اگر سطح پوسیدگی دندان زیاد باشد، بهتر است از ارتودنسی متحرک برای درمان استفاده شود. در این روش پلاک های شفاف روی دندان ها قرار می گیرد.

در صورت وجود پوسیدگی های جزئی و متوسط بهترین روش درمان استفاده از ارتودنسی ثابت خواهد بود.

یکی دیگر از روش های مناسب برای ارتودنسی دندان پرشده استفاده از ارتودسنی سرامیکی است. اما مشکلی که در خصوص استفاده از این ارتودنسی وجود دارد اینست که براکت ها در این روش ممکن است دچار شکستگی شوند. ظرافت و مقاومت این براکت ها آن ها را به سرعت در معرض شکستگی قرار خواهد داد. از اینرو توصیه می شود در صورت استفاده از این روش درمان، مراقبت های لازم انجام شود.

بطور کلی پیشنهاد می شود برای مدیریت بهتر مواد پرشده دندان بهتر است از ارتودنسی ثابت و ارتودنسی متحرک استفاده شود.

منبع : مجله ارتودنسی دندان





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 829
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 فروردين 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: