ارتودنسی ژله ای به طور کلی روش بسیار موثر و کارآمدی است. این روش در مرتب کردن وضعیت دندان ها بسیار اثربخش است. در صورتی که مشکلات و ناهنجاری دندان ها جزئی باشد و شدید نباشد می توان از این روش استفاده کرد. هنگامی که در ارتودنسی به کشیدن دندان یا عمل جراحی فک نیازی نباشد نیز می توان از این روش بهره گرفت.
این ارتودنسی برای کسانی که مایل نیستند هزینه زیادی برای درمان کنند، مناسب نیست. لازم به ذکر است که این روش با توجه به عوارض کم و فواید بی شماری که برای بزرگسالان به دنبال دارد، کاملاً قیمتی منصفانه دارد.
این ارتودنسی به چند زیرگروه تقسیم می شود.
ارتودنسی نامرئی لینگوال:
در این روش براکت ها پشت دندان ها قرار می گیرند و از آن جا که قابل مشاهده نیستند. ارتودنسی لینگوال در زمره ارتودنسی نامرئی قرار می گیرد. نصب و بیرون آوردن پلاک های نیازمند دقت زیادی است و فرد باید آموزش دیده باشد.
ارتودنسی نامرئی ثابت:
در این نوع ارتودنسی، براکت ها به جای فلز، از مواد کامپوزیتی یا سرامیکی ساخته شده اند. این براکت ها در طول درمان با چسب به دندان ها می چسبند و محکم می شوند؛ از این رو قابل جا به جایی و خروج از دهان نیستند.
ارتودنسی دیمون:
در این ارتودنسی، براکت ارتودنسی نامرئی از یک سیستم خودتنظیمی تشکیل شده است؛ لذا نیاز به کش و تعویض آن در جلسات تنظیم براکت ها از بین رفته است.
ارتونسی نامرئی متحرک:
این ارتودنسی متحرک که از روش های جدید درمان است، از پلاک های پلاستیکی شفاف ساخته شده است و روی دندان ها قرار می گیرد.
بیشتر بخوانید : ارتودنسی کودکان
هزینه ارتودنسی ژله ای
هزینه ارتودنسی در همه افراد یکسان نیست و متفاوت است. همواره عواملی وجود دارد که بر این هزینه تأثیرگذار است. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تخصص و تجربه متخصص ارتودنسی
هزینه لابراتوار
کیفیت جنس پلاک
طول دوره درمان
تعداد مراجعات و میزان چکاپ
بیشتر بخوانید : دانستنی های ارتودنسی
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی ,
سلامت دهان و دندان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 604
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0