پودر های شیمیایی بسیاری تا به حال وارد بازار شده اند که توانایی سفید کردن دندان ها را دارند، اما باید عواقب آن ها را نیز پذیرفت. محصولات زیادی برای بلیچینگ دندان ها در داروخانه ها وسوپرمارکت ها ارائه می شود که غلظتی کمتر از ده درصد دارند و نمی توان از آنها برای درمان استفاده نمود.
رنگ دندان به عوامل ژنتیکی، محیط رشد و نمو کودکان و آب آشامیدنی منطقه محل زندگی بستگی دارد.
در روش بلیچینگ از یک ماده مؤثر سفید کننده که بر روی مینای دندان عوارض سوء و مخرب نداشته باشد استفاده می شود.
با روش بلیچینگ مواردی از زردی دندان ها را می توان سفید کرد که دندان ها مشکلات پاتولوژیک یا تکاملی نداشته باشند.
با روش بلیچینگ نمی توان نواحی رنگ پریده بر روی سطح دندان ناشی از مشکلات ساختاری بوجود آمده در مراحل تشکیل دندان یا پوسیدگی دندانی یا نواحی رنگی به دلایل مشکلات و شرایط حین رشد بیمار، را درمان کرد.
برای سفید کردن دندان دندانپزشک قالبهایی متناسب با قوس فکی درست می کند و ماده مؤثر را درون قالب قرار می دهد ، در این روش فرد باید در طول روز چند ساعت قالب ها را بر روی دندان ها قرار دهد تا بعد از سه هفته دندان ها درجاتی سفیدتر شوند.
یا دانپزشک در مطب با انواع دستگاههای تاباننده نور بر روی ماده مؤثر سفید کننده که حاوی گیرنده های نوری است عمل سفید کردن دندان ها را انجام دهد.
روش های سفید کردن دندان ها در مطب، ممکن است نیازبه تکرار داشته باشد.
در روش سفید کردن دندان ها در مطب، باید با مواد خاصی ، تمامی بافتهای نرم دهانی مانند لثه ها، زبان، مخاط لب و گونه پوشانده شود تا از بروز سوختگی شیمیایی آنها جلوگیری گردد.
در برخی افراد ممکن است بلیچینگ دندان پس از مدتی سبب بروز تحریکات عصب دندان و افزایش حساسیت در دندان ها شود.
بیشتر بخوانید :
:: موضوعات مرتبط:
سلامت دهان و دندان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 550
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0