نوشته شده توسط : رعنا

کج شدن دندان علل مختلفی دارد و تنها ناشی از یک علت خاص نیست. مهم ترین علل کج شدن دندان که در نهایت باعث می شوند شما برای ارتودنسی دندان کج خود به متخصص ارتودنسی خوب مراجعه کنید عبارتند از:

اندازه فک: کوچک بودن اندازه فک از مهم ترین علل کج شدن دندان ها است. زمانی که دندان ها فضای کافی برای رشد نداشته باشند، به صورت کج از لثه بیرون می ایند. این مشکل معمولا باید پیش از رویش دندان های دائمی کودکان توسط متخصص برطرف شود.

عادات اشتباه کودک: مکیدن انگشت های دست و پا یا اشیاء میتواند باعث کج شدن دندان شود. رفلاکس بلع نادرست حین بلیعدن مواد غذایی نیز یکی از این موارد است.

مشکلات مال اکلوژن: مشکلاتی که اشاره به عدم هماهنگی فک ها با هم دارند

سایر علل

ژنتیک و مسائل ارثی

بهداشت ضعیف دهان و دندان: عدم رعایت بهداشت دهان و دندان باعث ایجاد بیماری لثه شده که در صورت عدم درمان می تواند به شل یا لق شدن دندان ها منجر شود. این موضوع می تواند به مرور زمان باعث کج شدن دندان ها نیز شود.

رژیم غذایی نامناسب به همراه مورد بالا از جمله علل کج شدن دندان در بزرگسالی هستند.

آسیب و صدمه به صورت و دهان

اصلاح کجی دندان ها با ارتودنسی

همانطور که در مقدمه نیز اشاره کردیم، دو روش برای اصلاح فرم کج دندان ها ارتودنسی دندان یا همان ارتودنسی دندان کج است با استفاده از ونیر دندان. اما به نسبت ونیر ها (لمینت دندان و ونیر کامپوزیت و …) ارتودنسی بهترین روش اصلاح این مشکل( صاف کردن دندان )است. زیرا با کمک این درمان دندان را به روش های اصولی صاف کرده و باعث بهبود طرح لبخند میشوند اما با ونیر دندان تنها دندان ها را به صورت ظاهری از کج بودن در آورده ایم. در واقع با یک روکش نازک، کاری کرده ایم که دندان دیگر کج به نظر نرسد.

بیشتر بخوانید : هزینه ارتودنسی

پنهان کردن کجی دندان ها با ونیر دندان

ونیر های دندان پوسته های نازک و همرنگ دندان هستند که روی سطح خارجی دندان ها را می پوشانند. برای نصب آن ها لازم است که مقداری از سطح مینای دندان تراشیده شود. بعد از تراشیدن دندان ها، ونیرها را میتوان با یک چسپ مخصوص به  جلوی  دندان ها متصل کرد. با کمک ونیرهای دندانی میتوان مشکلات ظاهری دندان را برطرف کرد. مهمترین مشکلات ظاهری که با ونیر پنهان میشوند عبارتند از:

کج بودن جزئی دندان ها

تغییر رنگ دائمی دندان

کوتاه بودن دندان

شکستگی جزئی، لب پر شدگی یا ترک های روی سطح دندان

بیشتر بخوانید : دندانپزشکی بارداری





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: