برای پاسخ به این سوال که پروتز بینی چیست با ما همراه باشید. زمانیکه تیغه وسط داخل بینی و یا همان سپتوم برای تقویت نوک بینی کافی نباشد، برخی از جراحان از غضروف مصنوعی و یا همان پروتز بینی برای تقویت نوک بینی استفاده می کنند.
بعضی از افراد نیازمند عمل ترمیم بینی می شوند. در عمل اول آنها میزان غضروفی که برداشته شده است بیش از حد بوده و غضروف زیادی برای پرکردن پل بینی صاف شده و فرورفته لازم است.
با توجه به محدودیت منابع غضروف در گوش و بینی و احتمال بالای بدشکلی وخمیدگی ناشی از استفاده از غضروف دنده، گاهی استفاده از پروتزهای طراحی شده می تواند گزینه ای مناسب براب بازسازی پل بینی تخریب شده باشد.
پروتزهای مقبول برای استفاده در میان جراحانی که از این مواد استفاده می کنند، یا سیلیکونی و یا مربوط به برند MEDPOR است که این دومی، امکان بازجذب یا خم شدن با مرور زمان ندارد و می تواند برای هر فردی با دقت تراشیده شود.
این پروتزها اگرچه بطور بالقوه مستعد عفونت یا جابجایی است ولی دربررسی های بالینی نیز آمار موفق مناسبی را در زمانی که در یک بستر سالم ازبافت بینی قرار داده می شوند نشان داده اند.
بیشتر بخوانید: تا چند روز بعد از عمل بینی باید چسب زد؟
مزایای پروتز بینی
- عدم خم شدن و تغییر شکل پروتز ها
- هرگز توسط بدن جذب نمی شوند.
- قابلیت تراش و تغییر شکل توسط جراح ،مطابق با ویژگی های بینی و چهره ی فرد.
بیشتر بخوانید: فیلر بینی برای چه کسانی مناسب است؟
معایب پروتز بینی
پروتز بینی در مقابل مزایای خود معایبی نیز دارد
- امکان بروز عفونت
- احتمال جابه جایی و حرکت
- اتصال با بافت های زیرین
البته احتمال بروز این مشکلات بسیار کم است و باید در انتخاب جراح دقت لازم را داشته باشید. می توان گفت اکثریت جراحی بینی که با کمک پروتز های بینی انجام شده اند موفقیت آمیز بودند و هیچ مشکل و عواقبی را برای بیمار به وجود نیاورده است.
منبع
:: موضوعات مرتبط:
پزشکی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 531
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0